Cărți noi pentru cititori, la Biblioteca ”V.A. Urechia”

0
1099

Consiliul Județean Galați și Biblioteca Județeană ”V.A. Urechia” pun la dispoziția cititorilor peste 5.000 de volume noi, dedicate atât adulților, cât și copiilor și adolescenților. Biblioteca a făcut o nouă achiziție de carte, cu fonduri asigurate de Consiliul Județean, în urma căreia au intrat în colecțiile instituției nu mai puțin de 5.054 de volume noi, în valoare de 140.000 de lei.

Noile cărți achiziționate sunt din domeniile solicitate de cititori: literatură beletristică, istorie, filozofie, religie, dezvoltare personală, psihologie, pedagogie, economie, medicină etc.  Invităm cititorii să consulte și catalogul electronic online al Bibliotecii, la adresa: http://193.231.136.4/opac

Continuăm să le oferim cititorilor noștri titluri noi, una dintre principalele noastre preocupări fiind înnoirea colecțiilor pentru toate categoriile de vârstă. Mulțumim domnului președinte Costel Fotea și Consiliului Județean Galați pentru sprijinul constant pe care ni-l oferă. Deși pandemia de coronavirus a afectat foarte mult bugetele autorităților, Biblioteca Județeană ”V.A. Urechia” beneficiază, și în acest an, de fonduri importante, asigurate de Consiliul Județean, pentru achiziția de documente de bibliotecă (cărți, publicații periodice, documente multimedia etc), respectiv 250.000 de lei. Îi așteptăm cu drag pe gălățeni, la Bibliotecă, pentru a se bucura de noile titluri pe care le-am achiziționat special pentru ei!”, declară Corina-Emanuela Dobre, manager interimar al Bibliotecii Județene ”V.A. Urechia”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.