Caravana #oamenicamine ajunge în judeţ

0
727
Județul Galați va găzdui în perioada 11-13 februarie a.c. caravana #oamenicamine dedicată educației despre sănătatea publică, în context pandemic, organizată de un grup de companii din mediul privat, care activează în România.
Locuitorii județului Galați vor avea ocazia să participe la sesiuni informative, cu caracter educativ, despre importanța, necesitatea și beneficiile vaccinării împotriva virusului COVID-19.
Persoanele interesate, care au nelămuriri sau întrebări despre vaccinare și doresc să se informeze, sunt invitate să participe la prelegerile și sesiunile de întrebări și răspunsuri susținute de medici, specialiști, reprezentanți ai autorităților locale.
Caravana se va afla în municipiul Galați, în data de 11 februarie, precum și în comunele Vânători și Șendreni (12 februarie), respectiv Pechea și Liești (13 februarie). Pe 12 și 13 februarie, caravana va fi însoțită și de o echipă mobilă, formată din cadre medicale de la Spitalul Militar ”DR. Aristide Serfioti” Galați, astfel că cetățenii vor avea posibilitatea nu doar să afle imnformații utile, ci să se și vaccineze.
Startul campaniei naționale #oamenicamine, derulată de Asociația FilmEvent, a fost dat anul trecut la București, în 11 noiembrie, la Universitatea Națională de Aparare ”Carol I”. Singura caravană dedicată educației despre sănătatea publică, în context pandemic, organizată și susținută de mediul privat din România, #oamenicamine a făcut auzite vocile medicilor în spații publice din Dolj, Olt, Argeș, Tulcea și Ialomița, atât în mediul urban, cât și în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.