Campionii de la Arcada primesc întăriri pentru sezonul viitor

0
953

Campioana României la volei masculin, CSM Arcada Galați, se întoarce din vacanță și reia pregătirea, de săptămâna viitoare. Arcada a făcut achiziții de top pentru sezonul 2021/2022, când va evolua pe mai multe fronturi: Divizia A1, Cupa României și Liga Campionilor.

Noii componenți ai lotului vor fi prezentați la revenirea din vacanță. Aceștia sunt:

  • Pedro Rangel, 32 ani, Mexic, 1.92 m, ridicător, ultima echipă pentru care a jucat a fost Omonia Nicosia, în Cipru. A evoluat pentru echipe din: Mexic, Portugalia, Spania și Franța. Este căpitanul echipei naționale a Mexicului. căpitanul Naţionalei Mexicului.
  • Ionuţ Ciprian Teleleu, 35 ani, 1.89 m, ridicător, în ultimele trei sezoane a jucat în Divizia A1 pentru SCMU Craiova
  • Alejandro Toro, 32 de ani, 1.90 m, trăgător secund, Argentina, a jucat ultima oară pentru UPCN în Argentina. A mai evoluat pentru AC Orestiada, în Grecia, Orange Nassau, Franța, sau Lomas Volley, Argentina.
  • Julian Bissete, 30 ani, 1.98 m, trăgător secund, Santa Lucia, a mai jucat la CSM Arcada în perioada 2018-2020. În ultimul sezon a jucat în Grecia pentru Filippos Veroias. În România a mai jucat pentru Tricolorul LMV Ploiești.
  • Tudor Magdaș, 23 de ani, 2.00 m, centru. Vine de la Unirea Dej, iar în prima ligă masculină de volei, Divizia A1, a mai jucat pentru Tricolorul Ploiești.
  • Andrei Butnaru, 23 ani, 2.08 cm, centru, transferat de la Ştiinţa Explorări Baia Mare, a mai evoluat pentru CSM Suceava, după cum notează sportgalati.com.

Vor juca în continuare pentru CSM Arcada Galați: Liviu Cristudor, Vlad Kantor, Alexandru Rață, Marian Bala, Filip Sestan, Vasile Talpă și Ovidiu Darlaczi.

Banca tehnică a campioanei României va fi formată din Sergiu Stancu – antrenor principal, Răzvan Tănăsescu – antrenor secund, Eugen Pascale – fizioterapeut și Rene Luna – preparator fizic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.