Campanie de sterilizare gratuită a pisicilor de rasă comună

0
491
În perioada 2-6 noiembrie, Asociația Animal Society, în parteneriat cu VIER PFOTEN și cu Primăria Municipiului Galați, va derula prima campanie de sterilizare gratuită a pisicilor din Galați. Intitulată „«Miau» sterilizat pisica”.
Campania este destinată pisicilor de rasă comună și se va desfășura pe bază de programări. Persoanele interesate pot suna, în acest sens, la numărul 0730 583 510, între orele 9:00-14:00. Sterilizările vor avea loc pe bd. Henri Coandă nr. 20 A (în spatele bisericii Sf. Dumitru), în clinica mobilă a asociației, cu respectarea tuturor măsurilor de limitare a răspândirii virusului COVID-19 impuse de autorități.

Această primă campanie de sterilizare a pisicilor din Galați este organizată după mai multe campanii de sterilizare a câinilor de rasă comună desfășurate de Animal Society în cadrul unui amplu proiect-pilot, care a fost posibil datorită deschiderii și sprijinului oferit de către autoritățile locale. Obiectivul acestor sterilizări în masă este reducerea numărului de animale fără stăpân într-un mod uman și eficient, care vizează cauza problemei și care prezintă beneficii atât pentru animale, cât și pentru comunitățile din care acestea provin.

Organizația Mondială a Sănătății recomandă asocierea campaniilor de sterilizare în masă cu campanii de informare și conștientizare, acest principiu aflându-se la baza proiectului-pilot desfășurat de Animal Society în Galați. Acesta este derulat în parteneriat cu VIER PFOTEN și cu Primăria Municipiului Galați și este prevăzut să dureze până la sfârșitului anului 2021.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 − eight =