Campania pentru un oraș verde continuă. Copaci și arbuști plantați pe mai multe străzi din Galați

0
986
Primăria continuă campania de plantări de copaci în oraș. Primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, anunță că echipele societății Gospodărire Urbană au plantat deja zeci de copaci pe strada Nae Leonard, iar astăzi lucrează pe strada Stadionului, pe lista campaniei pentru un oraș verde aflându-se și strada Cloșca, dar și alte zone ale orașului.
Așa cum am promis, continuăm plantările de copaci pentru un aer cât mai curat. Echipele societății Gospodărire Urbană sunt astăzi pe strada Stadionului, vor continua apoi pe strada Cloșca și în alte zone ale orașului. Zeci de copaci au fost deja plantați în această campanie pe strada Nae Leonard”, declară edilul.

Și în acest an, Primăria, prin societatea Gospodărire Urbană, sădește mii de puieți în Galați și plante decorative ”pentru un oraș cât mai verde, cu aer mai curat și sănătos”. Săptămâna trecută, echipele societății Gospodărire Urbană au făcut plantări de iederă în mai multe cartiere, de arbuști decorativi pe strada Siderurgiștilor, precum și de puieți la ieșirile din oraș către Brăila și Tecuci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.