Cadouri de Paște pentru peste 2.000 de copii, din partea Bisericii

0
545

În această perioadă, Arhiepiscopia Dunării de Jos derulează a cincea ediție anuală a programului social-filantropic „Ne înnoim de Sfintele Paşti“, în cadrul căruia 2.049 de copii din Galați și Brăila primesc daruri de Paște. Programul este dedicat familiilor nevoiașe, cu peste trei copii, care nu au posibilități materiale pentru a le cumpăra acestora hăinuțe și încălțăminte noi, conform tradiției de Paște. Astfel, 474 de copii (295, din municipiul Galați și 179 din municipiul Brăila) au primit, ieri și astăzi, câte un bon valoric de câte 150 de lei cu care (sub supravegherea părinților) și-au putut cumpăra hăinuțe și încălțăminte, alese chiar de micuți, din magazinele Selgros Cash & Carry. Copiii au fost foarte fericiți de noile cadouri primite, mai ales că alături de acestea au primit și dulciuri.

Începând de săptămâna viitoare, programul se va desfăşura și în mediul rural, unde 1575 de sacoşe cu produse de igienă personală dar și casnică, produse oferite copiilor din familii cu posibilităţi materiale reduse.

Valoarea totală a acestui program social-filantropic este de 140.000 lei şi prin el sunt sprijiniţi 2049 de copii din Eparhia Dunării de Jos.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five − five =