Cad capete la Transurb: ”Managerul va fi schimbat cât mai curând, la fel și alți directori ai societății”

0
1475

Extrem de nemulțumit de modul în care funcționează Transurb, primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, anunță schimbarea din funcție a managerului Mihai Cadinoiu, dar și a mai multor directori din cadrul societății publice de transport în comun.

La Transurb – și nu de acum – este un management defectuos. Managerul de la Transurb va fi schimbat cât de curând. Acolo este nevoie de o nouă mentalitate. Nu ai cum să nu te implici și să speri că indiferent de ce se întâmplă, dacă faci încasări sau nu faci, dacă te organizezi pe trasee sau nu, oricum Primăria este obligată să susțină, că nu poate lăsa Transurb de izbeliște, că s-ar face de rușine domnul primar.

Din câte știu eu, doamna director economic și-a depus demisia. Slavă Cerului că a făcut gestul acesta. Înțelesesem că inclusiv directorul de exploatare intenționa să își depună demisia. Dacă însă nu a făcut-o, îl rog să o facă, pentru binele nostru, al tuturor”, a declarat primarul Galațiului, marți seară, la Reperul TV.

Edilul a explicat că decizia de a înlocui actualul manager al Transurb (membru ALDE n.r.) nu este una politică și că ar fi luat astfel de măsuri chiar dacă postul ar fi fost ocupat de un social-democrat, așa cum s-a întâmplat, în mandatul trecut, în cazul societății Gospodărire Urbană, când i-a solicitat demisia fostului director, în ciuda faptului că era membru PSD.

Edilul și-a exprimat în repetate rânduri nemulțumirea cu privire la modul în care este organizat transportul public în comun de către conducerea Transurb și a promis că, după ce în primul mandat a luat o serie de măsuri în ceea ce privește Calorgal și sistemul centralizat de termoficare, ineficient și păgubos, în cel de-al doilea mandat va lua măsuri drastice pentru a eficientiza Transurb, după numeroase achiziții de mijloace de transport noi, în așa fel încât gălățenii să beneficieze de servicii de calitate, iar societatea publică să performeze.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 2 =