Cad capete în Primăria Galaţi. Directorii care au călcat „pe bec” fac un pas în spate

0
8104

Ionuţ Pucheanu a renunţat la doi directori generali din Primărie care au călcat „pe bec” anul trecut şi de a căror activitate edilul-şef nu mai era mulţumit de ceva vreme.

Este vorba despre Silviu Bacalum, care, de la jumătatea lunii ianuarie va reveni în funcţia de şef al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanei, şi despre Laurenţiu Jalbă, care şi-a dat demisia, la începutul acestei săptămâni, din funcţia de director general al Direcţiei Generale Servicii Comunitare de Utilităţi Publice pentru a deveni şef serviciu.

Retrogradarea celor doi şefi din Primărie era anunţată, pe surse, încă de anul trecut, iar primarul Ionuţ Pucheanu nu s-a ferit să recunoască faptul că este nemulţumit de activitatea unor directori, atunci când a fost întrebat, în cadrul unei conferinţe de presă. De altfel, edilul a afirmat, în repetate rânduri, că „cine poate să ţină volanul drept şi la viteza legal impusă e în echipă, cine nu – îmi pare rău”. „La începutul anului 2018, minimum doi dintre directorii generali ai Primăriei nu se vor mai regăsi în echipă”, declara, luna trecută, edilul-şef.

Acestea nu sunt însă singurele schimbări pe care Ionuţ Pucheanu şi le doreşte în Primărie. Edilul pregăteşte o nouă organigramă care ar putea să vină, de asemenea, cu surprize pentru unii dintre şefii instituţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.