Burse de la Consiliul Județean pentru copiii orfani sau cu probleme de sănătate

0
1486

Nu mai puțin de 181 de copii orfani, de unul sau ambii părinți, sau care suferă de tulburări din spectrul autist, de handicap locomotor, epilepsie, diabet zaharat, sindrom down, surditate și nu numai, vor primi, începând din această lună, burse sociale din partea Consiliului Județean (CJ) Galați. Ajutorul financiar este de 100 de lei pe lună pentru fiecare elev cu probleme, înscris la școlile speciale din rețeaua Consiliului Județean.

Este absolut necesar să fim alături de acești elevi și să punem umărul la educarea acestora în condiții cât mai bune”, a declarat președintele CJ, Costel Fotea. Proiectul de hotărâre a fost votat, în ședința de ieri, a consilierilor județeni. „Sunt sigur că pe viitor vom avea mult mai mulți beneficiari, acum a fost doar o primă radiografie făcută de directorii din școlile speciale. Sper ca acest sprijin să rămână o tradiție la Consiliul Județean”, a subliniat șeful CJ.

CJ acordă, deocamdată, 20 de burse la Liceul Tehnologic „Simion Mehedinţi”, 68 de burse la Şcoala Gimnazială Specială „Constantin Pufan”, 72 de burse la Şcoala Profesională Specială „Emil Gârleanu” şi 21 de burse la Şcoala Profesională Specială „P.P. Neveanu”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.