Bursa zvonurilor: prelungirea inutilă a lui Stângă de la Prefectura Galați pleacă la Buzău

0
316

După Noaptea Cuțitelor Lungi de la PNL, când mai mulți lideri din țară au rămas fără jucărie din cauza rezultatelor dezastruoase obținute la alegerile locale de pe 27 septembrie, bate vânt de schimbare la vârful Prefecturii Galați. La bursa zvonurilor, cică prefectul Gabriel Avrămescu, cunoscut mai degrabă ca ”prelungirea inutilă a senatorului Stângă la Prefectură”, ar fi în pole position pentru președinția PNL Buzău. Funcția a rămasă vacantă, după ce Cristi Romanescu, liderul liberalilor buzoieni, și-a prezentat demisia de onoare, nu ca George Stângă, care s-a lipit cu superglue de scaun pe care i l-a tras de sub fund lui Dobre, de teamă să nu se întoarcă la showbizz-ul la bară.

Potrivit Gazetei Buzoiene, la sfârșitul acestei săptămâni, organizația PNL Buzău va intra în reorganizare sub bagheta groparului PNL Galați, Victor Paul Dobre, vicepreședinte regional, a lui Chichirichimichi Robert Sighiartău, secretar general.

Cine va fi noul lider al PNL Buzău!

Salutăm decizia PNL de a-l trimite pe Avrămescu la Buzău. Valorile trebuie să meargă la ele acasă. La cât de bun a fost ca prefect de Galați (județul este fruntaș la numărul de decese și infectări din cauza Covid-19, de bine ce a gestionat situația reprezentantul Guvernului PNL în teritoriu), sigur va face o figură frumoasă și la Buzău.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 5 =