Brazii de Crăciun sunt transformați în compost de către Ecosal, pentru întreținerea spațiilor verzi

0
533

”În natură nimic nu se pierde, nimic nu se câștigă, totul se transformă”, spune primarul Ionuț Pucheanu, care îi îndeamnă pe gălățeni să depoziteze brazii de Crăciun la punctele de colectare a deșeurilor, pentru a fi preluați de către Ecosal și transformați în compost ce va fi folosit la întreținerea spațiilor verzi din oraș.

”În natură nimic nu se pierde, nimic nu se câștigă, totul se transformă. Este și cazul brazilor de la sărbători, lăsați în punctele de colectare a gunoiului, pe care îi ducem la stația de sortare pentru a fi transformați apoi în compost foarte bun pentru întreținerea spațiilor verzi”, spune edilul orașului.

Și Serviciul Public ECOSAL le reaminteşte gălățenilor că, ”în luna ianuarie, ca în fiecare an după sărbătorile de iarnă, colectăm brazii. Aşadar, atât brazii naturali, cât şi cei artificiali la care aţi decis să renunţaţi, trebuie să îi depozitaţi lângă platformele special amenajate. După colectare, cele două tipuri de brazi, vor fi separate în Staţia de Sortare”.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen − 11 =