Bolnav de Covid-19, spânzurat în spital

0
1071

Un bărbat de 68 ani a fost găsit spânzurat, miercuri noapte, în Secția ATI Covid a Spitalului Județean de Urgență Galați. Pacientul a fost observat de medicul de gardă, în timp ce încă era încă în viață, însă manevrele de resuscitare nu au dat rezultate, din păcate.

„În cursul nopții trecute, în Secția ATI Covid un pacient de 68 de ani a fost surprins în timpul tentativei de spânzurare. Pacientul prezenta semne vitale, iar cadrele medicale au început manevrele de resuscitare timp de 100 de minute fără rezultat. Menționăm faptul că pacientul era internat din 17 noiembrie având o evoluție favorabilă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie internat către un alt spital COVID”, a declarat Alina Dobrea, managerul Spitalului Județean Galați.
Polițiștii au început o anchetă și, conform procedurii, au deschis un dosar penal. „Apelul la numărul unic de urgență 112 a fost la ora 6.10, a venit de la secția ATI. Medicul de gardă de la Secția reanimarea Spitalului Județean a anunțat că un bărbat de 68 de ani, pacient al secției, a fost găsit spânzurat. S-au făcut manevre de resuscitare, dar fără succes. Polițiștii au mers la fața locului, s-au făcut primele verificări și s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă”, a spus Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.
Poliția și Parchetul din Galați continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs incidentul.
Văzut de Dan Caburgan la 14:43Văzut de Mazilu Petru la 14:41

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × 3 =