Blocul N6, afectat de explozia puternică, va fi renovat de Primărie cu fonduri prin PNRR

0
622

Primăria municipiului Galați informează că blocul N6, afectat de o explozie puternică în urmă cu circa doi ani, va beneficia de lucrări ample de renovare, după ce a fost semnat, în cadrul PNRR, contractul de finanțare.

În cadrul proiectului sunt prevăzute în principal lucrări de consolidare seismică și de reabilitare termică a elementelor de anvelopă, lucrări de reabilitare  termică a sistemului de încălzire/ a sistemului de  furnizare a apei calde de consum, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice și/sau termice pentru consumul propriu, utilizarea surselor regenerabile de energie.

De asemenea, sunt incluse lucrări pentru sistemele de climatizare și ventilație, de modernizare a instalațiilor de iluminat, precum și lucrări  conexe pentru respectarea altor cerințe  fundamentale  privind  calitatea  în construcții.

Obiectivul specific al proiectului constă în renovarea integrată (consolidare seismică și renovare energetică moderată) a blocului N6, str. Domnească nr.16, Centru, Asociația de Proprietari nr.104  din municipiul Galați”, transmite Biroul de Presă al Primăriei.

Valoarea totală a contractului de finanțare este de 9.380.611,96 lei cu TVA, iar durata de implementare a proiectului este 41 de luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.