Biletele pentru ”Revelionul Pensionarilor” se pun în vânzare de luni, 9 decembrie

0
2367

Primăria municipiului Galați informează că, începând de luni, 9 decembrie, de la ora 8.00, prin casieria Teatrului Național de Operă și Operetă “Nae Leonard”, se vor pune în vânzare biletele pentru ”Revelionul Pensionarilor”. Prețul biletului pentru o persoană este de 80 lei, iar cei interesați vor trebui să prezinte ultimul cupon de pensie la ghișeele care vor fi deschise în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00.

Ca și anul trecut, când biletele s-au dovedit a fi suficiente, astfel încât nu a rămas nimeni fără loc, și de această dată sunt disponibile 1.150 de locuri pentru ”Revelionul Pensionarilor”.

Evenimentul va avea loc la Patinoarul artificial “Dunărea” Galați în data de 31.12.2019, începând cu ora 20.30, programul artistic fiind asigurat prin intermediul Teatrului Național de Operă și Operetă “Nae Leonard”. Astfel, vor întreține atmosfera artiștii Ion Suruceanu, Cristina Vasopol, Aurică Totolici, formația ”Unison” și formația ”Plai românesc” ce va prezenta obiceiuri și datini populare.

Meniul va cuprinde platou tradițional țărănesc; păstrav cu mămăligă, usturoi și lămâie; mixt grill cu garnitură de legume mexicane; plăcinta cu brânză. Se vor servi băuturi precum coniac, vin alb, șampanie, apă, suc și cafea.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Galați, Fundația “Andreiana Juventus”, Teatrul Național de Operă și Operetă “Nae Leonard” și Fundația “Sportul Gălățean”.

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen + 5 =