Bilanț tragic: ambii copiii luați de Siret au murit

0
758

S-a încheiat misiunea de căutare – salvare de pe Siret. Ambii copii dați dispăruți sâmbătă seară, la Braniștea, au fost găsiți. Din păcate, ambii băieți de 14 și 15 ani au fost găsiți decedați, trupurile lor neînsuflețite fiind găsite în apele Siretului.

Primul a fost descoperit băiatul de 14 ani, la primele ore ale dimineții. Trupul său fără viață era în apropierea zonei unde copilul fusese văzut la scăldat. Câteva ore mai târziu, salvatorii de la ISU au găsit și trupul fără viață al celuilalt băiat da dispărut. Acesta a fost reperat în apropierea podului de la Șendreni, cel mai probabil, purtat de curenți.

Cele două cadavre au fost predate Serviciului de Medicină Legală, pentru autopsie. Poliția care face cercetări în acest caz, așteaptă rezultatul expertizei medico-legale pentru a stabili cauza deceselor și pentru a soluționa dosarul penal deschis după dispariția copiilor.

Cei doi băieți care și-au pierdut viața în apele Siretului erau din Șendreni, satul Șerbeștii Vechi, și sâmbătă au jucat fotbal cu mai mulți consăteni, apoi s-au dus la Siret să se scalde fiindcă le era cald. Au intrat unul după altul în apă și nu au mai ieșit. Un pescar a sunat la 112 și a anunțat autoritățile. Căutările au început imediat, însă, din păcate, fără rezultat imediat. Pe malul Siretului, unde pescarul a indicat locul unde i-a văzut ultima dată pe băieți, echipele de salvare au găsit hainele copiilor.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 − ten =