Biciclist accidentat grav. Șoferul a fugit de la fața locului

0
663

Un accident de circulație soldat cu rănirea unui biciclist s-a produs duminică, în apropierea Trecerii Bac din Galați. Șoferul care a provocat accidentul a părăsit locul faptei, fără să aibă încuviințarea organelor de poliție sau Parchet. Polițiștii rutieri au fost sesizați la 112 și, în scurt timp, l-au identificat și prins pe șoferul fugar. Bărbatul este cercetat penal pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

“Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au fost sesizați cu privire la faptul că un conducător auto, în timp ce conducea un autoturism pe strada de acces către Trecere Bac Galați, ar fi surprins și ar fi accidentat un bărbat în vârstă de 62 ani, din municipiul Galați, care se deplasa pe bicicletă dinspre strada Cloșca către Faleza Inferioară.
În urma acestui eveniment rutier, biciclistul a suferit mai multe leziuni care nu au necesitat internarea în spital.
Conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției. La scurt timp de la sesizare, polițiștii l-au identificat pe conducătorul auto, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 40 ani, din municipiul Galați. A fost testat alcoolscop iar rezultatul a fost negativ.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv părăsirea locului accidentului și efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul”, precizează Poliția Județului Galați, într-un comunicat de presă.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 + eight =