Bibliotecarii salvează vieți. ”Îi îndemnăm pe gălățeni să meargă în număr cât mai mare și să doneze sânge”

0
479
Biblioteca Județeană „V.A. Urechia” a răspuns apelului lansat de Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Galați prin care atrage atenția asupra scăderii numărului de donatori și necesității de donare de sânge.
Ne-am mobilizat din nou, iar vineri, 2 aprilie, primii bibliotecari au mers la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Galați pentru a dona sânge și plasmă (una dintre colege, care a trecut cu bine peste COVID, a ales să doneze plasmă pentru pacienții diagnosticați cu noul coronavirus, care se află în stare gravă)”, transmit reprezentanții Bibliotecii. Campania de donare de sânge va continua și săptămâna viitoare.

Îi îndemnăm pe gălățeni să meargă în număr cât mai mare pentru a dona sânge! Mulți dintre semenii noștri au mare nevoie de ajutor, iar un astfel de gest poate face diferența între viață și moarte. Biblioteca Județeană ”V.A. Urechia” și Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Galați au încheiat, încă de anul trecut, un protocol pe perioadă nedeterminată, prin care și-au propus promovarea și implementarea unor activități și proiecte cu caracter de informare, comunicare și educare în vederea promovării donării de sânge și produse din sânge”, spun reprezentanții instituției de cultură.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × four =