Biblioteca „V.A. Urechia” acordă asistenţă pentru obținerea certificatului digital de vaccinare

0
1029

Biblioteca Județeană „V.A. Urechia”, prin intermediul Compartimentului Referințe electronice&Internet de la sediul instituției, oferă în continuare sprijin persoanelor interesate în rezolvarea unor probleme punctuale pe care le întâmpină în privința serviciilor accesibile online, precum realizarea și folosirea de conturi online pentru utilitățile publice (telefonie, electricitate, gaz, apă), crearea de conturi de e-mail și conturi pe platforme de socializare, instruire în folosirea propriilor dispozitive mobile, pentru folosirea platformei Vaccinare.ro (vaccinare anti-COVID) și a platformei Ghiseul.ro (taxe și impozite locale), alte situații legate de utilizarea calculatorului și accesarea internetului.

De asemenea, se acordă asistență pentru eliberarea, de pe platformele dedicate, a certificatului digital de vaccinare, respectiv a adeverinței de vaccinare sau pentru accesarea/tipărirea legislației disponibilă în platforma online la care biblioteca are abonament.

Serviciile sunt oferite în condiții de siguranță, în conformitate cu situația actuală, în intervalele orare 9.00-13.00, 14.00-18.00, de luni până vineri, pentru asigurarea condițiilor de distanțare necesare fiind recomandată în prealabil o programare la numerele de telefon: 0236411037/int. 132 sau 0732520516.

Amintim că, în luna ianuarie a acestui an, Biblioteca Județeană ”V.A. Urechia” și Consiliul Județean Galați au lansat un proiect prin care gălățenii au fost sprijiniți să se înscrie și programeze pentru vaccinare împotriva COVID-19, să-și plătească taxele și impozitele locale etc.

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × 4 =