Biblioteca Județeană ”V.A. Urechia” redeschide cluburile de vacanță

0
820

Biblioteca Județeană „V.A. Urechia” organizează, la sediul central din Strada Mihai Bravu, nr. 16, în perioada vacanței de vară, două cluburi de vacanță.

Unul este dedicat copiilor cu vârsta între 6 și și 14 ani, iar cel de-al doilea este dedicat adolescenților cu vârsta între 14 și 18 ani.

Clubul de vacanță dedicat copiilor, intitulat ”Clubul Curioșilor”, se va desfășura în fiecare zi de miercuri, de la ora 10.00, din 7 iulie până pe 1 septembrie, iar ”Cafeneaua culturală”, dedicată adolescenților, se va desfășura în fiecare zi de joi, de la ora 10.30, în perioada 8 iulie – 9 septembrie.

Derularea acestor proiecte în perioada vacanței a fost conturată astfel încât activitățile propuse să constituie o sursă de învățare și descoperire a unor abilități și talente, în funcție de vârsta fiecărui copil.

Ținând cont de nevoile extrem de variate ale copiilor, Biblioteca le oferă acestora un spațiu unde să poată socializa și să petreacă timpul liber într-un mod plăcut prin joc, cunoaștere, experiment și dezvoltare personală.

Temele abordate în acest an vor fi distractive, dar mai ales pline de învățăminte și cât mai instructive. Vor fi sesiuni demonstrative de karate tradițional și șah, cum se acordă primul ajutor, lansări de carte, sesiuni informative pe diverse teme, cursuri de dans, dar și multă veselie și voie bună.

În aceste proiecte s-au implicat mulți parteneri, dar și foarte mulți voluntari ai bibliotecii care vor ajuta la organizarea și desfășurarea fiecărei întâlniri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.