Bianca are nevoie de noi! Campanie umanitară dedicată unei fetițe în vârstă de 7 ani

0
2147

Mai mulți studenți ai Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității ”Dunărea de Jos”, alături de profesori inimoși, vă îndeamnă să faceți o faptă bună și să vă implicați într-o campanie umanitară de suflet, dedicată unei fetițe de 7 ani, care se confruntă cu o gravă problemă de sănătate.

În prag de sărbători, studenții Facultății de Educație Fizică și Sport, îndrumați de prof. Andreea-Georgiana Dobre, au demarat o campanie de strângere de fonduri pentru Bianca Ifrim, în vârstă de 7 ani, elevă a Liceului Teoretic “Mircea Eliade”, care s-a născut cu aplazie a jumătății superioare a femurului stâng.

Pentru a deveni un copil ca toți ceilalți, Bianca are nevoie de patru operații, ce pot fi făcute în Turcia, doar prima costând nu mai puțin de 35.000$!

În urma acțiunilor coordonate de studenții Andreea Bucșă, Cristina Caraghiulea, Elena Căldăraru, Alexandra Matei, Simona Artene, Dan Eduard Enache, Iulian Drăghici, George Lungu, Sorinel Roman, s-au strâns 4000 $. Strângerea de fonduri nu se oprește aici, dorința cea mai mare a celor implicați fiind aceea de a contribui la primul pas către o viață normală a acestui copil!

Sunt aduse mulțumiri întregului colectiv profesoral și conducerii FEFS Galați, decan Petronel Moisescu, pentru sprijinul oferit!

Oricine vrea sa o sprijine pe Bianca este așteptat lângă echipa de studenți și profesori inimoși!

Pentru mai multe detalii cu privire la acest caz, studentul Eduard Enache 0735423940 și prof. Andreea Dobre (0744559922) vă stau la dispoziție. Alegeți să încheiați anul 2019 cu o faptă bună!

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten + three =