Beizadeaua subprefectului PNL, pe lista CJ

0
561

”Am alături de mine o echipă de specialiști”, trâmbițează senatorul George Stângă, candidat la CJ Galați, pe pagina de Facebook. Așa e! Numai fini, cumetri, ”mari” sportivi la niciun sport și de-alde ”băiatul lui tata”. Este cazul odraslei subprefectului PNL, Eugen Hristache, Ciprian pe numele lui din buletin, care a fost pus de geniul liberal de la Munteni, urmașul Brătienilor din nord-vestul județului Galați, zis și Stângă ”abonat la banul public”, pe listele de consilieri pentru Consiliul Județean.

Ciprian Hristache s-a remarcat prin nimic. Dar absolut nimic. La școală a fost mediocru, la sport a fost la fel. Și fiindcă nu se pricepea la nimic, tăticul lui, Eugen Hristache, ofițer făcut la apelul bocancilor, ceva șefuleț pe la Permise și Înmatriculări Galați, l-a făcut instructor auto. Nu se pune la socoteală că era cel puțin imoral, dacă nu cumva și ilegal, să îți faci odrasla instructor auto când tu ești examinator. Dar, lasă așa!

După ce a trecut în rezervă, Eugen Hristache, tăticul lui Ciprian, unul dintre ”specialiștii” lui Stângă de pe listele electorale, a început să pupe poala senatorului președinte de partid istoric. Și a pupat-o bine, pare-se, că a fost numit subprefect, chiar dacă nu îndeplinea condițiile legale. Ce mai contează că reprezentanții Guvernului în teritoriu sunt garanții respectării legii. Dă-o naibii de lege, când avem de pus lingăii fruntași în funcții.

Acum că s-au aranjat și Eugen Hristache, și Ciprian Hristache, unul subprefect, unul candidat, au rămas nepuse doamnele Hristache. Sigur sunt și ele specialiste în ceva, doar nu vor rămâne de profesie neveste de ”specialiști”.

Subprefectul PNL, Eugen Hristache (Facebook)

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 + 18 =