Baterii imense de garaje din Țiglina II, demolate de Primărie. Continuă reabilitarea infrastructurii de cartier

0
717

Mai multe garaje din cartierul Țiglina II, construite în apropierea străzii Constructorilor, care ocupau spațiu inutil și sufocau domeniul public, au fost demolate de Primărie, iar în locul lor vor fi amenajate locuri de parcare, care vor fi puse la dispoziția gălățenilor.

”Garaje demolate pentru parcări în Țiglina 2. Vorbim de garajele din zona străzii Constructorilor care au fost puse la pământ, iar în locul lor vom amenaja noi parcări. Așa cum am promis, intervențiile noastre în cartiere continuă!”, anunță primarul Ionuț Pucheanu.

Administrația condusă de tânărul edil continuă astfel amplul program de reabilitare a infrastructurii de cartier, o investiție multianuală extrem de ambițioasă, demarată la inițiativa primarului Ionuț Pucheanu, la scurt timp după ce acesta a fost ales de gălățeni.

Ionuț Pucheanu a anunțat, la începutul lunii octombrie, că zeci de garaje vor dispărea de pe strada Constructorilor, numeroși proprietari ai acestora fiind deja notificați, la acea vreme, să elibereze terenul pentru ca municipalitatea să amenajeze locuri de parcare și să schimbe fața cartierului.

”Știu că este o mare nerăbdare să ajungem în toate cartierele care au fost împânzite cu baterii de garaje folosite mai mult ca spații pentru depozitare și nicidecum pentru parcarea mașinilor. De aceea, vom continua acțiunile de demolare a acestor construcții care nu-și mai au rostul”, spune edilul.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen + 19 =