Bătaie de joc cu sufletul unui copil. O elevă din Galați a primit cu peste 5 puncte mai puțin la teza de matematică de la Evaluarea Națională

0
731

O elevă din Galați a fost notată cu 3 la examenul de matematică din cadrul Evaluării Naționale, deși și-a anunțat părinții și profesorul de specialitate că a făcut subiectele de peste nota 8.

După contestație, copilul traumatizat a obținut nota pe care o merita, adică 8,25. Greșeala incalificabilă a fost făcută la Vrancea, unde s-au corectat tezele din Galați. Inspectoratul Școlar Vrancea a stabilit, în urma anchetei, că eleva a fost notată corect, însă la trecerea notelor în borderoul oficial și pe listele de afișat s-a înscris nota unui alt elev, care obținuse 3.

Cei doi profesori corectori din Vrancea, care au făcut eroarea impardonabilă, au dat vina pe oboseala acumulată. Ei riscă sancțiunea eliminării din comisiile de corectare pentru următorii ani. Sancțiunile vor fi dictate de Comisia Națională de Evaluare și validată de Ministerul Educației.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 − one =