Bătaie cu bâte și spray lacrimogen, după o altercație în trafic

0
811

Încăierare ca în Vestul Sălbatic, la Galați, după un conflict în trafic, produs pe Bulevardul Dunărea. Cinci bărbați s-au bătut cu bâte și spray lacrimogen, în plină stradă. Speriați, trecătorii au sunat la 112. La fața locului au fost mobilizate echipaje de intervenție de la Poliție, Jandamerie și SMURD. Trei persoane au fost rănite ușor și au primit îngrijiri medicale la fața locului.

Poliția i-a identificat pe cei doi șoferi care s-au răfuit în trafic. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice.

“Pe fondul unei neînţelegeri în trafic, a avut loc un conflict spontan în care au fost implicaţi cinci bărbaţi. Din primele verificări, a rezultat că doi dintre aceştia ar fi pulverizat spray lacrimogen spre ceilalţi trei, şi l-ar fi lovit pe unul cu o bâtă.
Prezumtivii agresori au fost identificaţi, fiind vorba despre doi bărbaţi de 40 şi 42 de ani, ambii din municipiul Galaţi, iar poliţiştii efectuează activităţi pentru depistarea acestora. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a precizat Poliția Galați.
Foto: Pro Lider FM

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × 3 =