Bărbaţi reţinuţi pentru trafic şi deţinere de droguri

0
947

Doi bărbaţi din judeţul Galaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind bănuiţi de comiterea infracţiunilor de trafic şi deţinere de droguri de mare risc.

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT din Galaţi au efectuat şase percheziţii la mai multe locaţii unde existau suspiciuni că membrii unei grupări infracţionale depozitau droguri pe raza judeţului Galaţi. În urma acestora au fost ridicate 521 grame de muguri de cannabis, 223 de comprimate de ecstasy şi 2 grame de cocaină.

De asemenea, au fost ridicaţi 5.000 euro şi 6.000 lei despre care există suspiciunea că ar proveni din comercializarea drogurilor de risc şi de mare risc.

Percheziţiile au avut loc după ce, în cadrul unei acţiuni organizate pentru destructurarea grupării specializate în traficul de droguri de risc şi de mare risc, o persoană a fost surprinsă în flagrant delict în timp ce transporta un colet expediat din Spania, care ar fi conţinut droguri.

Doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind bănuiţi de comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc în formă continuată, trafic de droguri de risc în formă continuată şi deţinere de droguri de mare risc pentru consum propriu.

Joi, aceştia vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 + 6 =