Bărbați arestați preventiv pentru violare de domiciliu, lipsire de libertate, amenințare și lovire

0
450

Polițiștii din cadrul Poliției Oraș Berești, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, a doi frați, de 35, respectiv 31 de ani, primul domiciliat în comuna Moșnița Nouă, din județul Timiș, iar cel de-al doilea domiciliat în comuna Cavadinești, județul Galați, bănuiți de comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, lipsire de libertate în mod ilegal, amenințare și lovire sau alte violențe.

Din cercetări s-a stabilit faptul că, în noaptea de 16/17.12.2023, cei doi frați s-ar fi deplasat la adresa de domiciliu a unui alt bărbat, de 36 de ani, din Cavadinești, pentru a-i cere socoteală cu privire la un conflict anterior, pe care unul dintre cei doi frați, respectiv cel de 31 de ani, l-ar fi avut anterior cu acesta.

Cei doi ar fi pătruns, fără drept, în curtea imobilului bărbatului vizat, iar când acesta ar fi ieșit din casă, cel de 35 de ani l-ar fi agresat fizic, după care l-ar fi condus la autoturismul cu care s-au deplasat la această adresă și l-ar fi forțat să se așeze pe bancheta din spate, împotriva voinței celui agresat.

Bărbatul ar fi fost agresat fizic și în interiorul autoturismului, cu care a fost condus până la marginea localității, perioadă de timp în care cel agresat ar fi fost amenințat cu noi acte de violență și chiar cu moartea, pentru cazul în care bărbatul ar intenționa să anunțe Poliția.

Bărbatul, de 35 de ani, a fost depistat în județul Timiș și a fost ulterior condus la sediul IPJ Galați pentru continuarea cercetărilor.

Cei doi au fost prezentați la Judecătoria Târgu Bujor, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

După prezentarea celor doi bărbați la Judecătoria Târgu Bujor, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus față de aceștia măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.