Bărbat reţinut pentru contrabandă cu ţigări

0
834

Un bărbat din Galaţi a reţinut pe bază de ordonanţă pentru contrabandă cu ţigări, în urma a două percheziţii domiciliare.

Poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Galaţi, sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, au efectuat două percheziţii domiciliare, în cadrul unui dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii de contrabandă calificată.

Percheziţiile au vizat două apartamente, din municipiul Galaţi, aparţinând unui bărbat, de 62 ani, bănuit de contrabandă cu ţigarete.

Din cercetari a reieşit că în perioada septembrie 2019 – februarie 2020 acesta ar fi comercializat, în mod repetat, ţigarete provenite din contrabandă, prejudiciul creat urmând a fi stabilit ulterior, pe parcursul anchetei.

Cu ocazia percheziţiilor, poliţiştii au găsit şi ridicat 5.000 de pachete ţigarete, diferite mărci, de provenienţă Republica Moldova.

Bărbatul în cauză a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând ca, sâmbătă, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, în vederea dispunerii unei măsuri preventive corespunzătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.