Bărbat reţinut, după comiterea unei tâlhării la o sală de jocuri

0
757

Un bărbat de 35 ani a fost reţinut pe bază de ordonanţă, după ce, în urmă cu trei zile, a comis o tâlhărie la o sală de jocuri, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean(IPJ) Galaţi.

Duminică, 17 noiembrie a.c., în jurul orei 15.00, polițiștii gălățeni au fost sesizați prin SNUAU 112, de un bărbat de 25 ani, angajat al unei săli de jocuri de noroc, cu privire la faptul că o persoană necunoscută, prin amenințare, l-a deposedat de suma de 6140 lei, bani proveniți din încasări.

În cauză s-a constituit o echipă de cercetare sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați care, în urma unui complex de măsuri informativ-operative, în mai puțin de 48 de ore de la comiterea faptei, a identificat persoana suspectă de comiterea acesteia ca fiind un bărbat de 35 ani, din Galați. Pe numele acestuia s-a emis un mandat de aducere, bărbatul fiind dat și în consemn la frontiera de stat.

Ieri, 19 noiembrie 2019, în jurul orei 10.00, persoana bănuită de comiterea faptei a fost depistată în timp ce încerca să părăsească țara la punctul de trecere a frontierei Petea, jud. Satu Mare. Bărbatul a fost escortat la IPJ Galați și, în urma audierilor, a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × three =