Bărbat cercetat pentru ultraj

0
545

Un cetăţean român care a adresat injurii şi ameninţări unor poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

Poliţişti de frontieră au efectuat, regulamentar, semnalele sonore şi luminoase pentru a opri pe raza localităţii de frontieră Frumuşiţa, un autoturism înmatriculat în România.

La solicitarea prezentării documentelor autoturismului, a permisului de conducere şi a documentelor de identitate conducătorul auto a refuzat categoric să se legitimeze, l-a bruscat pe unul dintre colegi şi a adresat injurii şi ameninţări la adresa poliţiştilor de frontieră.

Deoarece cel în cauză a continuat cu acelaşi comportament agresiv şi ameninţător, poliţiştii de frontieră l-au condus la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti, unde s-a stabilit faptul că şoferul autoturismului este cetăţean român, în vârstă de 42 de ani.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, dosar penal în lucru, instrumentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi.

 

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × 3 =