Bani pentru reabilitarea blocurilor prin PNRR. Asociațiile de proprietari, selectate de Primărie după principiul „primul venit-primul servit”

0
1176
Cu spriijinul Primăriei, asociațiile de proprietari au oportunitatea să obțină fonduri pentru reabilitarea blocurilor cu risc seismic. Cu o singură condiție: să și vrea!
Primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, a anunțat că, în cadrul PNRR, sunt puse la bătaie fonduri pentru consolidarea și eficientizarea energetică a blocurilor cu risc seismic, iar cererile de finanțare trebuie depuse între 1 aprilie și 30 mai! Edilul a precizat că, întrucât fondurile sunt limitate, asociațiile de proprietari vor fi alese după principiul ”primul venit-primul servit”. Astfel că asociațiile de proprietari sunt încurajate să nu stea prea mult pe gânduri și să solicite sprijinul Primăriei pentru reabilitarea blocurilor.
Asociațiile de proprietari au ocazia să vină în parteneriat cu Primăria pentru consolidarea și eficientizarea energetică a blocurilor cu risc seismic.
Vorbim de un program ce se derulează în cadrul PNRR, iar cererile de finanțare trebuie depuse în perioada 1 aprilie – 30 mai 2022.
Atenție! Fondurile sunt limitate, iar principiul care se aplică este primul venit – primul servit. Deci, întreaga documentație este bine să fie gata până la 1 aprilie.
Colegii din Primărie se vor ocupa de întocmirea și depunerea documentelor, dar asociațiile sunt cele care trebuie să vină către noi dacă doresc sprijin pentru consolidarea blocurilor, fiind vorba despre proprietăți private. Pentru detalii, președinții de asociații au la dispoziție numărul de telefon 0236307731”, a anunțat primarul Galațiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.