Bancomat aruncat în aer, la Tulucești. Hoții au fugit cu banii

0
239
Jaf la un bancomat din localitatea gălățeană Tulucești. Hoții au provocat o explozie la ATM și au reușit să sustragă bani din bancomatul aflat în incinta unei societăți comerciale din comună. Bancomatul fusese alimentat cu bani ieri.
“La data de 15.09.2020, în jurul orei 04.00 I.P.J. Galați a fost sesizat prin SNUAU 112, despre faptul că, în comuna Tulucești, județul Galați, bancomatul, aparținând unei unități bancare, din incinta unei societăți comerciale, prezintă urme de distrugere.
Polițiștii ajunși la scurt timp la fața locului au constatat faptul că persoane necunoscute, ar fi forțat mecanic fanta de eliberare a bancnotelor de la acest bancomat.
În urma deflagrației, partea din spate a bancomatul a fost distrusă, iar din interior a fost sustrasă o sumă de bani.
În cauză a fost întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Furt calificat”, faptă prevăzută și pedepsită de art.229 Cod Penal, de către polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale din cadrul IPJ Galați, care au preluat cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați”, se precizează într-un comunicat al IPJ Galați.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + nine =