Aventuri și povești jucăușe alături de Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver”

0
480

Aventura poveștilor continuă și în această săptămână alături de Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver” cu spectacole îndrăgite și apreciate de cei mai mici și entuziaști spectatori.

Duminică, 24 septembrie, de la ora 10:30, pe ritmuri sprintene și voioase,”Tom Degețel” cucerește publicul cu aventurile lui amuzante. Montarea extrem de vie și plină de vervă semnată de Daniel Stanciu este inspirat evidențiată de muzica originală a lui Dan Bălan și de scenografia realizată de Delia Ioaniu. Distribuția compusă din Andrei Dombrovschi, Gina Geru, Elena Marin, Eduard Șișu, Marian Sterian, Nicole Lungu, Adina Ariton, Ramona Păuc, Aurelian Iorga completează încântătoarea poveste a micuțului Tom cu joc, voie bună și talent artistic.

Biletele pentru spectacol se achiziționează online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online, sau de la sediul teatrului, în ziua spectacolului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponbile.

Totodată, finalul de săptămână aduce o bucurie în plus iubitorilor de povești, cu spectacolul ”Elefănțelul curios”, susținut sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 17:00, pe terasa Shopping City Galați, unde toți participanții au acces gratuit. “Elefănțelul curios” este povestea explorării, bucuria descoperirii și entuziasmul jocului. Regia înțesată de umor isteț, energie și dinamism îi aparține lui Aurelian Iorga, iar scenografia plină de culoare și expresivitate Marianei Brudiu. Surprinzătoarele animăluțe din jungla luxuriantă sunt aduse la viață sub mânuirea actorilor: Ramona Păuc, Andrei Ciugulea, Valeria Taban, Andrei Dombrovschi, Nicoleta Miru, Cosmin Cosma și împletesc, cu zâmbete și joacă, aventurile pline de haz ale celor mai buclucași protagoniști. “Elefănțelul curios” reprezintă aventura unică a cunoașterii, ce ii așteaptă pe toți îndrăzneții exporatori ai lumii sâmbătă, la Shopping City Galați.

Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver” continuă, așadar, periplul magic al poveștilor, jocului și bucuriei și pregătește, deopotrivă, noi reprezentații și surprize publicului spectactor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.