Avarie CET. Căldură şi apă caldă, abia de mâine seară pentru gălăţenii din estul şi centrul oraşului

0
1430

La aproximativ 24 de ore de la repornirea sistemului centralizat de termoficare, CET se confruntă cu o avarie majoră la o magistrală principală care deserveşte estul şi centrul oraşului. Motiv pentru care gălăţenii din cartierele Ţiglina I, Mazepa I, Mazepa II, Centru, Piaţa Centrală, Port şi Zona veche a oraşului vor primi energie termică abia mâine seară.

După mulţi ani, am reuşit, cu eforturi conjugate ale colegilor de la Electrocentrale şi ale autorităţilor locale (Primărie şi Calorgal), să repornim sistemul centralizat de termoficare de la data de 1 noiembrie, aşa cum am promis. Din păcate, din cauza vechimii reţelelor, astăzi, ne confruntăm cu o avarie care a survenit la una dintre magistralele principale ale societăţii noastre. Vă asigurăm că intervenim prompt şi depunem toate eforturile pentru a repara conducta avariată, în aşa fel încât de mâine după-amiază să fie furnizat agent termic în sistem centralizat la parametri optimi. Ne cerem scuze pentru disconfort, a declarat Sinan Mustafa, administratorul special al CET.

Iată ce spune Calorgal:

În ultimile 24 de ore, cu sprijinul Electrocentrale, echipele Calorgal au pus în funcţiune încă 20 de puncte termice. În următoarea perioadă, lucrăm pentru deschiderea celorlalte 42 de puncte termice aflate în manevrele de pornire, pe măsură ce tehnicienii Electrocentrale vor debloca fluxul agentului termic pe magistrala care deserveşte zona centrală şi de est a oraşului. Din dispoziţia Primăriei Municipiului Galaţi, Calorgal va asigura, dacă şi când va fi cazul, cu întreg personalul şi stocul de material disponibil, orice solicitare de sprijin pentru urgentarea pornirii tuturor punctelor termice din oraş„, a precizat şi Mihai Costache, purtătorul de cuvânt al Calorgal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.