Avanpremiera lunii decembrie: paradă militară, târg de iarnă și focuri de artificii în două zone diferite ale orașului

0
1449

Luna decembrie este plină de evenimente organizate de Primăria municipiului Galați. Pornind cu evenimentele tradiționale, prilejuite de Ziua Națională a României – care vor avea loc pe strada Brăilei, în zona recent modernizată Potcoava de Aur (locul în care și anul trecut a fost ocupat de gălățenii veniți în număr mare să admire parada militară) – și continuând cu cele dedicate sărbătorilor de iarnă și Revelionului, toate au fost planificate astfel încât să se poată bucura de ele cât mai mulți gălățeni.
Astfel, începând cu 13 decembrie și până pe 22 decembrie, în Grădina Publică se va desfășura tradiționalul (de acum) târg de iarnă, care îi va întâmpina pe vizitatori cu o serie de atracții care celebrează Crăciunul autentic românesc: spectacole artistice, Casa lui Moș Crăciun, carusel, personaje de poveste, bucate tradiționale și daruri de sărbători.
„Pentru seara de Revelion, prestatorul va asigura spectacole pirotehnice inedite în două zone diferite din orașul Galați. Una dintre cele două zone unde se va desfășura evenimentul este platoul din fața Sălii Sporturilor Galați. Prestatorul și beneficiarul vor stabili de comun acord care va fi cealaltă zonă unde va avea loc evenimentul”, transmite Primăria municipiului Galați, precizând că „oferta declarată câștigătoare a contractului de achiziție publică având ca obiect ”Servicii de organizare a sărbătorilor locale de iarnă” a fost cea depusă de SC PALMYRA EVENTS SRL, Târgoviște. Prețul total al ofertei declarate câștigătoare este de 777.777 lei fără TVA”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.