Autoutilitară căutată de autorităţile din Italia, descoperită de poliţiştii de frontieră

0
425

Poliţiştii de frontieră gălăţeni au descoperit şi indisponibilizat o autoutilitară ce figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Italia,

Poliţiştii Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au oprit în trafic, pe DN 26, pe raza localităţii de frontieră Ijdileni, judeţul Galaţi, o autoutilitară marca Fiat Ducato, înmatriculată în Italia, condusă de un bărbat de 42 ani.

Existând suspiciuni cu privire la autovehiculul în cauză, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autorităţile din Italia, în data de 23.09.2018. Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că autovehiculul este proprietatea unui vecin şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi fost căutat de autorităţi.

În cauză, autoutilitara în valoare de 10.000 lei a fost indisponibilizată, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × five =