Autoturism aflat în atenţia autorităţilor suedeze, descoperit la PTF Oancea

0
409

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Oancea au descoperit la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Mercedes – Benz, care figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare.

În data de 12 iulie a.c., în jurul orei 21.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un bărbat cu dublă cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 44 de ani, la volanul unui autoturism marca Mercedes – Benz, înmatriculat în Franţa, an de fabricaţie 2017.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului în cauză s-au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autorităţile din Suedia.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul din Franţa şi că nu are cunoştinţă despre faptul că acesta este implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 100.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eleven + fifteen =