Autospecială nouă pentru medicii de la UPU-SMURD

0
411

Consiliul Județean a achiziționat o autospecială de intervenție, echipată complet cu aparatură medicală, în cadrul unei investiții în valoare de 636.562 de lei (TVA inclus), cu fonduri din bugetul propriu al instituției.

“Este o nouă investiție pe care o facem pentru sănătatea gălățenilor. Am achiziționat o mașină de teren (4×4), echipată cu sisteme multiple de protecție și siguranță, pe care am dotat-o cu toate echipamentele necesare pentru intervenții medicale de urgență, de la aparatură pentru resuscitare și monitorizare la trusă drenaj toracic și sisteme de imobilizare a coloanei sau de intervenție în cazuri de extremități amputate. Este o autospecială modernă, de care salvatorii de la UPU-SMURD aveau mare nevoie și cu ajutorul căreia vor putea interveni inclusiv în zonele greu accesibile. Noua autospecială a fost deja înmatriculată și va ajunge în scurt timp în dotarea medicilor de la UPU-SMURD, înlocuind astfel vechea mașină de intervenție, care a fost folosită aproximativ 15 ani”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Autospeciala de intervenție este dotată și cu sisteme moderne de comunicație și de protecție a personalului medical și a pacienților. Investiția a însemnat achiziționarea mașinii, modificarea ei pentru intervenții medicale și achiziționarea echipamentelor medicale.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 − seven =