Autorizaţiile de construire se vor obţine mai uşor! Iată ce anunţă Primăria

0
1268

Autorizaţiile de construire se vor obţine mai uşor, la Galaţi, informează reprezentanţii Primăriei, care au anunţat că vor lua o serie de măsuri pentru reducerea birocraţiei, în aşa fel încât oamenii să nu mai fie puşi pe drumuri către alte instituţii şi să nu mai aibă bătăi de cap cu tot felul de taxe plătite în diverse locuri.

La nivelul Primăriei municipiului Galaţi, astăzi a avut loc o primă întâlnire cu reprezentanţii instituţiilor care emit acorduri şi avize necesare obţinerii unei autorizaţii de construire. Propunem organizarea unei comisii unice care să analizeze toate documentele şi să emită actul necesar. Legea ne permite să formăm un organism unic unde cetăţenii, care au nevoie să obţină astfel de avize, să depună toată documentaţia necesară, să plătească tot aici o taxă unică şi tot de la acest organism să ridice documentul de care au nevoie.

În felul acesta eliminăm o multitudine de paşi birocratici şi venim în întâmpinarea cetăţenilor scutindu-i de drumuri către alte instituţii, taxe plătite în diverse locuri şi timpi morţi de aşteptare a unor semnături”, anunţă reprezentanţii instituţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.