Autobuzul lui Moș Crăciun va circula în Galați și în acest an! Pe 23 decembrie, copiii sunt așteptați la plimbare

0
4764

Transurb, cu sprijinul Primăriei, este și anul acesta alaturi de Asociația Centrul de Inițiativă Comunitară Galați în proiectul de suflet „Autobuzul lui Moș Crăciun”.

În acest an, vor fi puse la dispoziție două autobuze decorate în spiritul sărbătorilor de iarnă, care vor colinda orașul în data de 23 decembrie 2019, între orele 10.00 -17.00, pe traseul 102, pentru ca un număr cât mai mare de copii să se bucure de magia acestor sărbători.

Cei mici vor primi de la Moș Crăciun un cadou dulce și amintiri frumoase, pentru că  inițiativa „Autobuzul lui Moș Crăciun” înseamnă o poveste care a zâmbit către Galați, pusă la cale de oameni inimoși.

Peste 900 de copii vor primi, ca în fiecare an, dulciuri, jucării, vor cânta colinde sau vor spune poezii, într-un eveniment special care este posibil cu sprijinul Transurb SA, Primăria Galați, DEUTZ Romania și Prosim.

Pentru a cunoaște parcursul Autobuzului în timpul evenimentului, gălățenii pot consulta pagina de Facebook a Centrului de Inițiativă Comunitară.

Autobuzul nu va opri în toate stațiile de pe traseu și va avea o frecvența de 1 oră și jumătate. Plecarea se va face din Micro 19, iar comitetul de organizare va include voluntari ai Centrului de Inițiativă Comunitară și reprezentanți ai companiilor implicate direct.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.