Autobuz al Transurb, în flăcări!

0
1303

Un mijloc de transport public în comun a luat foc, duminică seară, în timp ce circula pe unul dintre traseele din municipiul Galați. Este vorba despre un autobuz al Transurb, aflat în cursă în cartierul Țiglina III, în zona Atlantic.

Din fericire, în autobuzul cuprins de flăcări nu se aflau călători. Chiar dacă pompierii au acționat prompt și au stins focul în doar câteva minute, gălățenii se întreabă, pe bună dreptate, cât de sigure sunt mijloacele de transport public în comun ale Galațiului, în condițiile în care nu este primul incendiu în care a fost implicat un autobuz public care transportă călători.

Astfel de incidente s-au mai produs și-n anii trecuți. În aprilie 2015, de exemplu, un autobuz aflat în trafic, pe strada Brăilei, a fost oprit de către șofer, când acesta a fost sesizat de un călător că din spatele mașinii ieșea un fum gros. Imediat ce a șoferul a oprit autobuzul, călătorii au coborât speriați, iar la scurt timp au ajuns la fața locului pompierii, care au reușit să lichideze flăcările ce se manifestau la compartimentul motor al autovehiculului.

Foto: Florin Matei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.