Au început lucrările la prima parcare multietajată construită de Primărie

0
894

Municipalitatea rezolvă problema lipsei locurilor de parcare din cartierul Mazepa prin construirea unei parcări multietajate, cu bani de la bugetul local.

Primarul Ionuț Pucheanu a anunțat, astăzi, că lucrările au început. ”A început construirea parcării multietajate din zona blocului R5. Deja au fost atenționați conducătorii auto în privința staționării în zonă, pentru a permite muncitorilor și utilajelor să își desfășoare activitatea corespunzător. După efectuarea forajelor și consolidarea terenului cu piloni metalici, urmează să fie turnată fundația”, a declarat edilul Galațiului, pe pagina sa de Facebook.

Parcarea multietajată din cartierul Mazepa va fi o construcție tip parter + 3 etaje cu un număr de 214 locuri de parcare și 50 de spații de depozitare tip boxe individuale. Construcția va fi prevăzută cu sisteme pentru eficiența energetică  (iluminat LED cu senzor de proximitate și aprindere în cascadă; panouri solare producere apă caldă în paralel cu instant electric; termoizolații spații încălzite; încălzire electrică locală cu senzor de prezență și programare temporală); sisteme de management inteligent (sistem control acces cartele cu autotaxare; sistem monitorizare video; sistem semaforizare cu senzor și afișaj nr. locuri de parcare și racorduri electrice pentru 21 de stații de încărcare autovehicule electrice).

Proiectul are două componente. Prima dintre acestea vizează devierea rețelelor de utilități (lucrări care s-au încheiat în toamna anului trecut), iar a doua componentă prevede construcția propriu-zisă a parcării.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × two =