Au început lucrările de reabilitare a infrastructurii de cartier și în I.C. Frimu

0
1011

Amplul program de reabilitare a infrastructurii de cartier, inițiat de primarul Ionuț Pucheanu, a ajuns și în cartierul I.C. Frimu. Autoritățile lucrează, în prezent, pentru refacerea trotuarelor și străzilor din apropierea blocurilor S8 și P6A.

”Lucrăm intens în interiorul cartierelor. Au început lucrările și în cartierul IC FRIMU la parcarea din vecinătatea blocurilor S8 – P6A. Așa cum am precizat și zilele trecute vom acționa în toate cartierele orașului. Reparăm și asfaltăm trotuarele, aleile de acces, locurile de parcare și partea carosabilă. Sunt zone în care nu au fost făcute lucrări de întreținere ani de zile. Nici noi nu putem face totul peste noapte, însă am avut curajul să începem un proiect amplu de reabilitare a interioarelor de cartier”, spune edilul Galațiului.

Este pentru prima dată când administrația locală a pus la punct o strategie privind reabilitarea infrastructurii de cartier. Străzi și trotuare nereabilitate de zeci de ani sunt acum reparate, iar acolo unde spațiul permite municipalitatea creează noi locuri de parcare și spații verzi.

Autoritățile intervin, în prezent, în mai multe zone ale orașului (în Țiglina I, în zona actualului sediu al Colegiului Al. I. Cuza, unde, în locul unor garaje demolate, au fost create noi locuri de parcare; în Micro 39, Micro 40, Micro 14, Micro 17 etc).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.