Au început demolările de garaje și în Micro 18!

0
1387

La nici două săptămâni după ce a declarat că municipalitatea va continua amplul program de reabilitare a infrastructurii de cartier și că sute de garaje vor fi puse la pământ și anul acesta,  primarul Ionuț Pucheanu anunță că a început demolarea garajelor în cartierul Micro 18.

”Vorbim acum de zona cuprinsă între străzile Brăilei și Oltului, sufocată ani de zile de baterii de garaje care ocupă spații întinse și nici nu sunt folosite pentru parcarea mașinilor. Deținătorii acestor garaje au fost deja notificați să elibereze terenul”, declară edilul. Primarul informează că, în locul bateriilor de garaje, vor fi amenajate locuri de parcare și dă asigurări că municipalitatea nu se va opri aici. ”Acolo vom amenaja noi locuri de parcare, așa cum își doresc cei mai mulți gălățeni din zonă. Și nu ne oprim aici!”, spune Ionuț Pucheanu.

Amintim că, la începutul lunii februarie, edilul declara că și anul acesta vor fi puse la pământ baterii imense de garaje. Primarul Galațiului a anunțat că garaje urmează a fi demolate în Micro 18, unde de asemenea se va acționa pentru reabilitarea infrastructurii de cartier, dar și în Mazepa II, pe strada Română, unde autoritățile intenționează să construiască și o parcare cu două etaje.

Locuri noi de parcare vor fi create și în Țiglina III, IC Frimu, dar nu numai, iar lucrarile pentru reabilitarea infrastructurii de cartier în Micro 39, Micro 21, precum și în alte cartiere vor continua.

Un proiect important de reabilitare a infrastructurii de cartier și regenerare urbană a fost aprobat în ultima ședință a Consiliului Local, la inițiativa edilului. S-au aprobat astfel indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul regenerare urbană și reparații sistem rutier – cartierele: Micro 38, 39A, 39B, 39C – subzona 1 Micro 39B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.