Au furat componente feroviare din gări și locomotive

0
1060
Inspectoratul Județean de Poliție Galați informează că „la data de 25 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Galați au efectuat trei percheziții domiciliare și au identificat trei bărbați, cu vârste cuprinse între 28 și 44 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt.
Din cercetări au reieșit indicii că, în perioada aprilie – mai a.c., aceștia ar fi sustras mai multe radiatoare din cupru, de la locomotivele garate in zona Port Bazinul Nou, creând un prejudiciu de aproximativ 260 000 de lei.
Cei trei bărbați au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, cu propunere de arestare preventivă, în data de 26 iunie, magistrații dispunând această măsură, pentru o perioadă de 30 de zile.
In cadrul unui alt dosar penal având că obiect furturi de componente de la structura feroviară din gara Condrea (prejudiciu aproximativ 40 000 de lei), fapte sesizate de Regionala C.F. Galați, in data de 05.06.2020, polițiștii S.R.P.T. au efectuat 4 percheziții domiciliare în municipiul Tecuci și una la sediul unei societăți comerciale din municipiul Bârlad.
 Cu această ocazie au fost găsite o parte din bunurile sustrase și obiecte folosite la comiterea faptei, fiind totodată identificați prezumtivii autori, trei bărbați, cu vârste de 42, 44 și 51 de ani, toți din municipiul Tecuci.
Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au produs faptele”. foto -arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.