Au demarat lucrările de extindere la Ambulatoriul Spitalului Judeţean

0
377

Noi investiţii la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei”. Au demarat lucrările de extindere, modernizare şi dotare a Ambulatoriului Integrat de Specialitate. Bugetul total al proiectului este de 12.288.818 lei, sumă care include contractul de proiectare şi execuţie a lucrărilor, dotarea cu echipamente medicale, costurile cu documentaţia tehnică şi plata taxelor. Fondurile au fost obţinute în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020.

“Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Judeţean va fi extins cu peste 1500 de mp, iar în noile spaţii vor fi amenajate cabinete pentru nu mai puţin de 13 specialităţi medicale. Practic, se va construi o clădire cu trei etaje. În plus, va fi modernizat şi spaţiul în care au funcţionat fostele cabinete ale medicilor de familie. De asemenea, noul ambulatoriu va fi dotat cu echipamente medicale de peste 2,1 milioane lei”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

Echipamentele care vor fi achiziţionate sunt destinate următoarelor specialităţi medicale: diabet, gastroenterologie, oftalmologie, cardiologie, ginecologie, urologie, radiologie și imagistică medicală, ORL, neurologie, medicină internă, hematologie, ortopedie şi oncologie. Lucrările vor fi realizate de către Asocierea SC Servland SRL & SC Tancrad SRL, iar termenul de implementare este de 18 luni.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × 5 =