Atenție, șoferi! Trafic restricționat, mâine, pe strada Aurel Vlaicu

0
448

Primăria municipiului Galați informează că miercuri, 13 decembrie 2023, în intervalul 8.00 – 17.00, va fi restricționată circulația autovehiculelor pe str. Aurel Vlaicu, tronsonul cuprins între str. Vizantea și b-dul George Coșbuc. Restricțiile de trafic sunt necesare pentru lucrări de reparații la carosabil. Vor exista modificări și în circulația mijloacelor de transport care asigură traseul 28.

Rute ocolitoare recomandate:

1. Str. Aurel Vlaicu – str. Cotești/str. Odobești – str. Milcov – b-dul George Coșbuc – str. Stelei;

2. Str. Aurel Vlaicu – str. Cotești/str. Odobești – str. Milcov – b-dul George Coșbuc – str. Basarabiei;

3. Str. Aurel Vlaicu – str. Nae Leonard – str. Basarabiei – b-dul George Coșbuc;

4. Str. Aurel Vlaicu – b-dul 1 Decembrie 1918 – b-dul Henri Coandă – b-dul George Coșbuc;

5. B-dul George Coșbuc – str. Basarabiei – str. Nae Leonard.

De asemenea, miercuri, 13 decembrie 2023, traseul 28 (Micro 19 – Bariera Traian) va fi deviat pe b-dul Milcov – str. Traian Vuia – str. Henri Coandă – b-dul George Coșbuc, atât la tur, cât și la retur.

Pentru fluența traficului rutier, conducătorii auto și pietonii sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Precizăm că semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcție de natura lucrărilor. Informăm în acest sens că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc.), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.