Atenție, șoferi! Restricții de trafic în câteva zone importante ale orașului

0
1024

Din cauza unor lucrări de asfaltare care vor fi executate, vineri (29 septembrie 2017), la intersecția bulevardelor Galați și Dunărea, Primăria impune restricții de trafic în două zone importante ale orașului.

Accesul autovehiculelor dinspre Tecuci către Brăila va fi interzis pe B-dul Dunărea. Biroul de Presă al instituției a anunțat că ruta pe care se va putea circula este str. Brăilei – B-dul Oțelarilor – B-dul Galați. Traficul rutier dinspre B-dul Oțelarilor către Brăila se va defășura pe contrasens, urmând a fi folosită o singură bandă pentru ambele sensuri de mers. Intervalul orar în care aceste restricții sunt valabile este 06,00 – 13,00.

Tot vineri, 29.09.2017, în intervalul orar 13,00 – 18,00, conducătorii auto sunt avertizați că vor avea acces pe contrasens pe calea rutieră dinspre Brăila spre Galați (se va folosi aceeași bandă de mers pentru ambele sensuri).

„Recomandarea pentru conducătorii auto care merg către Brăila este să folosească ruta ocolitoare Tirighina – Șendreni (drumul vechi). Echipaje ale Poliției Locale vor fi prezente pentru a dirija, la nevoie, circulația în intervalul amintit. Primăria municipiului Galați le mulțumește conducătorilor auto pentru înțelegere”, au transmis reprezentanții instituției.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.