Atenție, șoferi! Lucrări de asfaltare pe Traian Vuia și Henri Coandă

0
653

Primăria municipiului Galați informează că, în intervalul 25 mai 2022, ora 7.30 – 27 mai 2022,ora 17.00, se vor derula lucrări de asfaltare  – strat de uzură (final) – pe străzile Traian Vuia și Henri Coandă, pe firul stâng de deplasare spre Drumul de Centură, respectiv bdul. George Coșbuc.

Pentru desfășurarea lucrării de asfaltare, traficul rutier va fi deviat pe sensul opus, începând din intersecția străzii Traian Vuia cu strada Milcov.

Pentru asigurarea unui flux continuu către Drumul de Centură, lucrările de asfaltare se vor executa în două etape.

Lucrări de asfaltare se vor executa și pe strada Milcov, în zona Colegiului tehnic energetic “Paul Dimo”, cu devierea traficului rutier pe sens opus, pe partea dreaptă de deplasare dinspre Drumul de Centură.

Transportul public nu va fi afectat.

„Pentru desfășurarea  fluentă a traficului rutier rugăm conducătorii auto și pietonii să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Precizăm că semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcție de natura lucrărilor.

Atragem atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc.), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare”, transmite Biroul de Presă al Primăriei.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × five =