Atenție, șoferi! Circulație înschisă pe o stradă importantă din Galați, din cauza unor lucrări

0
1495

La sfârșitul săptămânii, circulația va fi închisă pe strada Traian, pe două segmente importante. Primăria Galați a anunțat că vineri (19 noiembrie), în intervalul 8,00 – 18,00, va fi închisă circulația pe strada amintită, în dreptul sensului giratoriu din Bariera Traian.

„Autoturismele care circulă dinspre Metro către Galați vor fi dirijate pe strada Ștefan cel Mare cu revenire pe B-dul George Coșbuc. Autoturismele și mijloacele de transport în comun vor fi deviate pe Str. Prundului, Str. Lozoveni și se vor deplasa către Metro pe Str. Ștefan cel Mare, unde circulația se va desfășura în ambele sensuri. Autoturismele care vin de pe Str. George Coșbuc se vor deplasa pe aceeași rută, adică pe Str. Ștefan cel Mare ”, a anunțat Biroul de Presă al Primăriei.

Restricții de trafic pe Traian vor fi și sâmbătă, între orele 8,00 și 16,00. Strada va fi pe tronsonul cuprins între străzile Ștefan cel Mare și Tunelului. Se va închide circulația pe două benzi, din cele patru existente, iar traficul va fi deviat pe contrasens.

”În perioadele menționate se execută lucrări la carosabil (se va turna ultimul strat de asfalt). Angajați ai Poliției Locale vor supraveghea traficul în intervalele menționate și vor dirija, la nevoie, autoturismele către rutele ocolitoare. Primăria municipiului Galați mulțumește conducătorilor auto pentru înțelegere”, au anunțat autoritățile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.