Atenție, pietoni și șoferi! Codul Galben de polei a fost prelungit!

0
1504

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o nouă avertizare de polei pentru Galați, dar și pentru alte județe ale țării, de astăzi (26 ianuarie), ora 14.00, până duminică (27 ianuarie), ora 10.00.

”În intervalul menționat, în regiunile sudice și sud-estice pe spații relativ extinse vor fi depuneri de gheață, iar trecător și pe arii restrânse se vor mai semnala precipitații slabe, sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare. Precipitații slabe cantitativ, sub formă de ninsoare, se vor semnala în regiunile nordice și nord-estice, dar mai ales la munte, unde temporar vântul va avea intensificări, îndeosebi la altitudini mari, cu viteze la rafală de 60…70 km/h, viscolind și spulberând ninsoarea.” anunță ANM.

În același interval, este Cod Galben de POLEI  și depuneri semnificative de gheață în sudul Moldovei și în estul, sud-estul și centrul Munteniei: ”În estul, sud-estul și centrul Munteniei, precum și în sudul Moldovei, în special în după-amiaza și seara zilei de sâmbătă (26 ianuarie) vor mai fi precipitații slabe, predominat sub formă de ploaie, ce vor continua să depună polei, iar pe tot parcursul intervalului depunerile semnificative de gheață se vor menține.”

Sunt afectate de Codul Galben judeţele Călăraşi, Brăila, Buzău, Galaţi, Vrancea, Ilfov şi municipiul Bucureşti.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 − nine =